Musikprofil

Hos Brass Monkey, er vi er heldige, at have et stort team af DJs som er tilknyttet Brass Monkey familien. De rejser gerne på tværs af landet for at give lækre rytmer og vibes til alle de festglade mennesker både i øst og vest.

Hos Brass Monkey Esbjerg dækker vi over en række forskellige genrer, som får dig til at lukke øjnene og føle at du er i et tropisk univers. Hos os kan du hører alt fra Carribbean  style til latin sydamerikanske rytmer såsom salsa og bachata.

Derudover inviterer vi jævnligt vores dygtige vinyl DJs fra København over og dele ud af deres Old School rytmer, som kan varierer fra 50’er, 60’er og 70’er soul og funk til klassisk rock and roll eller tidlig disko. Vi har noget for enhver smag.
Hver DJ har sin egen måde at løfte taget på.
Vi inviterer også særlige gæster fra tid til anden for at rocke huset, det kan være kendte DJs eller lokale live bands.
Glem ikke at følge vores Facebook-side for at holde dig opdateret om, hvad der sker på Brass!

Selvom vi er stolte af at holde det old school hos Brass Monkey, så sender vores DJs vores Tiki Totem en SALUTÉ ved midnat, og sparker hele festen op på et højere niveau. Spille flere up-tempo beats, så du ikke kan stoppe med at ryste på hofterne på vores dansegulv.

Derudover arrangerer vi også limbo konkurrencer i de fleste weekender, hvor du kan udfordre dine venner og personalet i baren! HOW LOW CAN YOU GO?

Liste over DJs.

ALEX DE LARGE
COCONUT JIM
LALO’S LATIN REVUE
DJ JSPR
THE BEAT MERMAIDS
GRANDBOB
DJ ROOKIE
CRY TOUGH SOUND
AMBUSH! WITH SMOKSTACK ASH
TODDMEISTER
THE REEVES & MARKHAM REVUE
KAYA PACKNESS
LEE VAN CLUB
DJ ARCEO