• VELKOMMEN
    TIL EN VERDEN AF TIKI, ROM OG HULA!

Kom forbi Brass Monkey Esbjerg på Skolegade 18, og lad os tage dig med på en eventyrlig tiki-rejse. En nat i vores bar er fuld af flammende cocktails og en eksotisk stemning, der tillader dig at glemme hverdagens stress og jag for en stund. Selvom du befinder dig centralt i Esbjerg, vil det føles som om du befinder dig på en hvid sandstrand langs det sydlige Stillehav!

Åbningstider

Torsdag:  20:00 – 01:00
Fredag:   20:00 – 04:00
Lørdag:   20:00 – 04:00

Du finder os her

Skolegade 18,
6700 Esbjerg

Cocktails

Når du sætter en fod indenfor hos Brass Monkey vil du straks bemærke hvor vilde vi er med tiki-kultur og lækre cocktails! Vores signaturcocktails er verdenskendte, og vi er stolte af at kunne give Esbjerg et indblik ind i den spændende tiki-verden.

Læs mere…

Om Brass Monkey

Hos Brass Monkey er vi stolte af at kunne tilbyde et af Danmarks største sortimenter af rom, bestående af udvalgt spiritus fra hele verden.

Læs mere…

Pre arrangement

De Store Kahunas hos Brass Monkey er altid på udkig efter at få festen sparket i gang. Vi tilbyder nu pre-arrangementer før Brass Monkey åbner, så du og dit selskab eksklusivt kan nyde de lækre cocktails. Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud.

Læs mere…

★★★★★

Lækre store drinks og fed stemning. Super godt sted!

Michael TangaaFacebook

★★★★★

Lækkert sted og den fedeste musik – skal prøves!

Rikki GodtfredsenFacebook

★★★★★

Fantastisk sted. Jeg er fan!

Carina Hingebjerg HansenFacebook

★★★★★

Super hyggeligt med fantastiske drinks!

Dennis NielsenFacebook

Click here to add your own text

Hello