Musikprofil

Vi er Hos Brass Monkey heldige at have et stort team af DJ’s tilknyttet Brass Monkey familien.
De rejser gerne på tværs af land og rige for at sikre at der er lækre rytmer og eksotiske vibes til alle de festglade mennesker, både i øst og i vest.

Hos Brass Monkey Esbjerg forsøger vi at skabe en følelse af at befinde sig i et tropisk univers, hvilket betyder at vores musikprofil dækker over en masse forskellige musikgenrer. Hos os kan du høre alt fra soul, funk, disco til Caribisk stil, med til latinske rytmer.

Vi har derfor lidt til en hver smag, og hver af vores DJ’s har deres helt egen måde at sætte gang i festen på.
I ny og næ inviterer vi også særlige gæster, hvilket kan være alt fra kendte DJ’s til lokale livebands. Vi anbefaler at du følger enten vores Facebook-side eller Instagram-profil, hvor vi holder dig opdateret omkring hvad der sker på Brass Monkey Esbjerg.

Selvom vi er stolte af at holde stilen old-school, så sørger vores DJ’s for at der ved midnat bliver sendt en hilsen til vores tiki-totempæl, hvorefter festen bliver sparket et gear op. Efter midnat bliver stilen nemlig en tand mere up-tempo, så der er intet til stoppe dig fra at ryste hofterne på dansegulvet.

Derudover, så byder nogen af aftener også på limbo-konkurrencer, hvor du kan udfordre både dine venner og vores barpersonale, der med glæde viser hvor erfarne de er til limbo. Vi glæder os til at se om du ligeledes mestrer limbo-teknikken!
HOW LOW CAN YOU GO?