De Store Kahunas hos Brass Monkey er altid på udkig efter at få festen sparket i gang. Vi tilbyder nu pre-arrangementer før Brass Monkey åbner, så du og dit selskab eksklusivt kan nyde de lækre cocktails. Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud.

Mindst 15 personer

LAV ET PRE-ARRANGEMENT

Hvis du eller dine venner ønsker at afholde en privatfest, en fødselsdagsfest eller blot fejre at det endnu en gang er blevet weekend, så er vi sikre på det bliver en succes på Brass Monkey. Send os en e-mail og så lover vi at skabe de perfekte rammer for en eksotisk oplevelse, før vi reelt set åbner.

Der er ingen bedre måde at fejre en hvilken som helst anledning end at gøre det på bedste tiki-manér!

LAV ET PRE-ARRANGEMENT

Hvis du eller dine venner gerne vil være vært for en fødselsdagsfest eller anden fest, vil vi hos Brass Monkey elske, hvis du tager kontakt til os. Send os en e-mail, og vi lover at give dig den ægte Brass Monkey oplevelse til din fest, før vi åbner!

Det er den perfekte måde at sparke din fest i gang din fest i tiki-stil!

COCKTAIL-KURSER

Synes du der mangler lidt tiki og flammer på jeres arbejdsplads eller i jeres forening? Så foreslå om I ikke skal slå et smut forbi Brass Monkey til et cocktail-kursus!

Vi tilbyder nu cocktail-kurser for lokale virksomheder, sportshold eller lignende, hvor I helt selv får mulighed for at prøve kræfter med nogle af vores populære drinks. Kontakt os via e-mail for yderligere information eller et uforpligtende tilbud.

COCKTAIL KURSER

Vil du antænde tiki team spirit på din arbejdsplads? Vi tilbyder nu cocktail kurser for lokale virksomheder og sportshold, hvor du selv kan ryste en storm. Kontakt os via e-mail for at bestille til dit næste arrangement.

ROMSMAGNING

Sidst men ikke mindst, så tilbyder vi også romsmagninger og workshops for ægte rom-entusiaster.

Smag på et udvalg af vores kvalitetsrom fra de øverste hylder, samtidig med at I lærer om historien og processen bag dem. Vi tilbyder forskellige pakker indeholdende vores mest populære brands, Diplomatico og Havana, samt muligheden for at smage sig igennem tre forskellige stilarter. Det kan f.eks. være den søde engelske rom, den franske Agricole og den krydrede britiske stil – et blandet udvalg til de nysgerrige, som endnu ikke har fundet en favorit!

Er I ikke 15 personer til en privat romsmagning? Brass Monkey afholder regelmæssigt romsmagninger, hvor du som enkeltperson kan tilmelde dig – så hop ind og følg med på vores Facebook-side for at holde dig ajour med vores næste, åbne prøvesmagning.